Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows Vista Beta 2 ke stažení pro všechny

Více na: www.microsoft.com/windowsvista/getready/preview.msp x

Pro získání Product key (platného do 1.6.2007) je (asi) nutno použít NET Passport. Download servery jsou značně přetížené ...We are currently experiencing a high level of demand and cannot process your request at this time....

Dá se najít (např. v diskuzi CDR serveru) i přímý link na *iso, po zařazení do FlashGetu se soubor ihned začal stahovat plnou rychlostí. Nebo betanews: 1

Škoda, pro soubory >3GB (a >4GB pro 64bit verzi) by byla ideální distribuce pomocí torrent p2p sítí...

Upravil jsem datum expirace, nevím proč jsem si myslel, že je June 7. měsíc... Windows Vista Beta 2 (and RC1) is time-limited, pre-release software that will expire on June 1, 2007. (L-Core)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Stahnul jsem, zkusil, ocenil instalaci v grafice (to uz je skoro jako u slusny Linuxovy distribuce),… poslední
kubik 09.06.2006 12:49
kubik

Stahnul jsem, zkusil, ocenil instalaci v grafice (to uz je skoro jako u slusny Linuxovy distribuce), pak jsem to nechal asi hodinu instalovat a usnulo to tak, ze se to uz neprobudilo :-) Nastesti se to rozjelo po resetu.
Nevim, jak rozhrani Aero, protoze nemam patricnou grafiku, ale par veci mi pripadalo vic ergonomicky nez WinXP - vetsinou ruzny nastaveni, kde ve WinXP tapu a musim cist napisy na vsech cudlikach, zatimco tady jsem to vzdycky nejak trefil na prvni pokus.
Ale doma stejne zustanu u W2K...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru