Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aktualizace meteostanice

Tak vám všem doporučuji se Evolve Pilot vyhnout. Už vím, jak to funguje a kdybych to já blbec nekupoval dopředu, tak jim to zajdu do krámu omlátit o hlavu a chtěl bych peníze.
Moje představa byla, že u mě v pokoji je vysílač informací, máma by měla na druhé straně zdi stanici a o patro níž venku je čidlo teploty. Když bych zapnul počítač, vyslala by se informace, stanice by se aktualizovala a nikdo by nemusel nic dělat. Říkali jsme si jak je to skvělé, že se ráno probudím, jedu někam a podívám se na počasí.
Jenže výrobce asi došel k závěru, že by to bylo příliš dobré a tak vymyslel, že aktualizace je pouze ruční a to tímto způsobem: Sundám stanici ze zdi, přinesu ji k počítači a postavím ji vedle antény (dosah tak 2 metry, pak už to vypadává), kliknu v počítači na aktualizovat počasí, potom zmáčknu tlačítko na USB vysílači a následně zmáčknu tlačítko pro vyhledání počítače zezadu na stanici. Většinou se na první pokus nic nestane, minutu hledá a potom ukáže, že není signál. Když už se tak na třetí pokus chytne, tak zmizí naprosto veškeré informace z obrazovky, rozbliká se kontrolka přenosu informací a nekecám, že to 30 minut trvá, než těch pár řádků textu přenese. Potom můžu dát stanici na stěnu a za půl dne si to zopakuju.
Jediné co funguje jak má je komunikace s externím čidlem, měření vnitřní teploty a měření tlaku. Za 900 mám tedy to, co umí budík od větnamce za 100.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny