Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vacsina ludi sa tu vyjadruje pomerne jednoznacne bez toho, aby si dane zakony, vyhlasky a listiny ci… nový
fleg 28.12.2011 10:20
fleg
Mě ale nejde do hlavy, že třeba ve zprávách/reportérech/etc. zveřejňují často e-mailovou (i analogov… nový
Kráťa 28.12.2011 11:59
Kráťa
Přečti si smlouvu, kterou jsi stvrdil z FB. Pokud si protistrana bude stěžovat (bod 5 Ochrana ostatn… poslední
TNT 28.12.2011 13:23
TNT

Vacsina ludi sa tu vyjadruje pomerne jednoznacne bez toho, aby si dane zakony, vyhlasky a listiny citali. Pritom drviva vacsina z nich sa tyka porusenia listoveho tajomstva pocas dorucovania medzi odosielatelom a prijimatelom, cize voci odpocuvaniu. Vlastne ak si to precitate cele tyka sa to vsetkeho.
Jediny ako tak relevantny by ozaj mohol byt paragraf 12 OZ, ale tam sa jasne spominaju veci osobnej povahy, co komunikaciu s dodavatelom urcite nie je (pokial ide o kauza Kindle).
Navyse by bolo na navrhovatelovi dokazat, ze si mu sposobil nejaku ujmu, ako som pisal vyssie ja a naznacili losovia ak by si zverejnil vasu komunikaciu a firme by sim svojim konanim sposobil majetkovu a nemajetkovu ujmu a oni by tuto ujmu preukazali na sude riskoval by si financnu pokutu, co vsak v tomto pripade urcite nebude nakolko ide o unterwasermanov.

Přečti si smlouvu, kterou jsi stvrdil z FB. Pokud si protistrana bude stěžovat (bod 5 Ochrana ostatních uživatelů), půjde to za tebou, v sázce je tvůj účet FB. :-) A čím víc lidí si stěžuje, tím víc se FB přikloní k deaktivaci účtu.

Informovat ostatní udělej mimo FB. Člověk nedomyslí dopady jednání na 100%, texty se upravují, aby z nich nešly jednoznačně identifikovat (spojit) osoby, protiprávní jednání apod. odeslat to anonymně přes jednorázový účet, přes anonymizér atd.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru