Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neustálý problém s grafkou na ntb

Dobrý den. Vlastním nyní už starší notebook ACER ASPIRE 5315. Je starý přibližně 4 roky. Vše fungovalo v naprostém pořádku. Ovšem nyní (2 měsíce nazpět) náhle začala blbnout grafická karta (ukázka chyby i typ grafické karty je v obrázku : http://imgupload.sk/viewer.php?file=46178542618575 592434.jpg ). Skusil jsem už naprosto vše. Přeinstalovat jak ovladač grafické kárty (který je na CD) tak poslézé i všechny ovladače na vše ( odinstalovat ručně a nísledně nainstalovat) Po čase to opět zase dělalo. Tak jsem zkusil nejnovější ovladač. Boužel jsem našel pouze jeden novější tip, než je na přiděleném CD k NTB. Tato chyba nastává kdykoliv. Někdy okamžitě po zapnutí ntb, někdy při naprostém klidu, při práci (I když ntb zapnu a absolutně na něj nešáhnu, tak to tuto chybu vyhodí samo) Vždy v jiné časové prodlevě. Boužel si už sám nevím rady. Doufám že se někdo s touto chybou také setkal a že mi tu někdo poradí. (P.S. - Nebudu se zlobit za případný link na nějaký nejnovější ovladač pro tento tip grafické karty) Děkuji Vám mnohokrát. Jenda

Předmět Autor Datum
jedine spravne ovladace su na www.acer.com Ked to nejde s nimi tak je to vadne, t.j. ovladacmi sa to…
MM.. 30.12.2011 00:05
MM..
integrovaná grafika intel (GMA X3100) - teoreticky můžeš pohledat ovladač i u nich. jiné než integro… poslední
lední brtník 30.12.2011 08:20
lední brtník

integrovaná grafika intel (GMA X3100) - teoreticky můžeš pohledat ovladač i u nich. jiné než integrované nedělají, tam nemáš co zkazit.
taky přeinstaluj driver chipsetu (Mobile Intel GL960 Express Chipset).
prohlédni si co se opakuje za zajímavé chyby v prohlížeči událostí (eventvwr.msc).
demontuj z toho všechno co jde, a všemi škvírami ten krám pořádně vysaj.

na obrázku máš revoluční nápis "tato položka byla zkontrolována filtrem smart screen" - prý jde o nějakou součást ie. v té souvislosti - a po 4 letech zahnojení systému podobným odpadem - odstraň ze systému veškerý adware, spyware, toolbary, obskurní doplňky z prohlížeče a pitomosti co se automaticky spouští po startu. zkontroluj v msconfig.exe, nebo lépe codestuff starter, hijackthis aj.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru