Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s XBOX 360 ovladačem na PC

Ahoj všichni,
už delší dobu mám problémy s XBOX 360 PC controllerem (kabelovým). Koupil jsem si ho, abych mohl hrát snadněji a zábavněji takové hry jako např: FIFA nebo NBA 2K.

První dny po tom, co mi přišel ovladač, bylo vše v pořádku, ale pak začala levá páčka ovladače trochu zahýbat doleva, a naopak se nelze zcela dostat na pravou stranu, což působí problémy například v tom, že například v basketbalu hráč na pravou stranu pouze chodí a neběhá, a také jdou těžce přepínat ikony v menu.

Zkoušel jsem kalibrovat (mám Windows 7, 64 bit), ale bohužel bez výsledku. Nevím přesně, co znamená v kalibraci: Stiskněte všechny rohy řídícího kříže a potom stiskněte jedno z tlačítek ovladače. Přeložil jsem si takto: Jeďte levou páčkou nahoru, dolů, doleva a doprava a potom stiskněte libovolné tlačítko, ale asi je to špatně.

Obrázek ovladače: zde

Moc Vám děkuji za případné rady a přeji hezký nový rok. OneCrystal

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mam stejny problem.Ovladace na xbox jsou proste sracky.nikdy se nevraceji do 0 polohy,takze auta nej… poslední
Hofi 16.08.2013 11:35
Hofi

mam stejny problem.Ovladace na xbox jsou proste sracky.nikdy se nevraceji do 0 polohy,takze auta nejedou rovne atd.I v kalibraci cisla nikdy nesouhlasi a staci se jen nepatrne dotknout ovladace,cila zacnou litat.Snad pomuze prepajeni houbicky z jineho ovladace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru