Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hesla na netu - program na ukládání hesel

Zdravím všechny, mám dotaz ohledně hesel používajících na internetu. Dá se někde v mém počítači vyhrabat heslo, které jsem použila pro přihlášení ve firefoxu, ale při dotazu od FF, zda uložit heslo, jsem omylem dala "ne"?? Někde v nějaké historii, či někde? Pokud to nelze, existuje alespoň nějaký prográmek, který by mi na pc automaticky ukládal používaná hesla, ani by mě vyzíval k jejich uložení? Prostě aby to dělal sám od sebe, já se o to nemusela starat a přitom bych mohla zpětně nahlédnout, jaké heslo jsem kde použila? Díky moc za odpověď!
Změna předmětu, původně: Hesla na netu (Kráťa)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Sticky Password Free 5.0 – freeware Správce hesel a nástroj pro automatické vyplňování on-line formu… nový
Kráťa 02.01.2012 16:37
Kráťa
myslím že ho už nenajdeš. když jsi zvolila "ne", ff ho neuložil do seznamu, použil ho jen pro to jed… poslední
lední brtník 02.01.2012 16:39
lední brtník

Sticky Password Free 5.0 – freeware
Správce hesel a nástroj pro automatické vyplňování on-line formulářů. Umožňuje jednodušší, bezpečnější a efektivnější práci s hesly i přihlašovacími informacemi.

Sticky Password byl uveden na trh v roce 2001, jako program pro bezpečné uložení hesel. V současné době umožňuje vedle správy a šifrování hesel i osobních údajů také vyplňovat on-line formuláře v internetovém prohlížeči – podporuje IE, Firefox, Chrome a další. Program se chová nenápadně, nepoužívá žádný další panel nástrojů (pouze se v browseru objeví tlačítko.

http://technet.idnes.cz/vyzkousejte-cesky-program- pro-spravu-hesel-a-formularu-p2n-/software.aspx?c= A110328_203610_software_dvr

edit://free je prý na 15 hesel (pak už placené).

myslím že ho už nenajdeš.
když jsi zvolila "ne", ff ho neuložil do seznamu, použil ho jen pro to jedno přihlášení. teoreticky je ještě někde v ramce pc, ale pro běžné smrtelníky je to nedohledatelné. a pokud to bylo už dříve před vypnutím pc, pak není.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru