Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
podle tohoto manuálu adsl musíš svůj Wl500 updatovat na kernel 2.6.x, dále dokompilovat potřebné věc… poslední
touchwood 12.06.2006 22:03
touchwood

podle tohoto manuálu adsl musíš svůj Wl500 updatovat na kernel 2.6.x, dále dokompilovat potřebné věci a driver. To znamená použít a zásadně modifikovat alespoň Olegův FW a výše uvedené zkompilovat staticky s uclibs.

Osobně si ale myslím, že ani Wl-500gx není tak výkonný, aby to celé výpočetně utáhl, o spolehlivosti celého řešení ani nemluvě. A nakonec si nemyslím, že budeš té kompilace schopen. kdybys byl, našel by sis postup sám ;-) (to neber jako invektivu, každý nemusí umět kompilovat).

Osobně bych navrhoval tento postup: 1) odmontovat USB modem. 2) Modem uchopit a odnést osobně do popelnice; máš-li nějakého úhlavního nepřítele na život a na smrt, můžeš jej tímto modemem obdarovat. 3) zajít do PCshopu nebo na web (toto ovšem asi budeš muset udělat před bodem "1)" ;-) a zakoupit za malý mrzký peníz nějaký DSL router (ideálně s možností bridgingu), ceny jsou dnes už "lidové" a např. Asus TI4631 stojí okolo 1200,- s daní a umí toho požehnaně (má velmi podobná střeva jako Wl-500g a uvnitř je také linux).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru