Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nástup do práce C#

Ako vieš, že nevie, ktorým smerom chce ísť? Ako sa zmení jeho situácia, keď práve toto bude vedieť?

To, že nič neurobil, neznamená, že nemá šancu sa zamestnať ako C# junior developer. C# je pomerne jednoduchý, takže ho zvládne aj trochu lepšie vycvičená opica. Ak vie vyriešiť zadanie (je jedno, že na školskej úrovni), tak to na junior developera stačí. Na to slúži skúšobná doba, aby zistili, či sa vie rýchlo naučiť, čo potrebuje.

Malé firmy majú väčšinou 1-3 core senior programátorov (resp. ľudí, čo robia všetky technické veci), bez ktorých by neexistovali a neboli by ani malými firmami. Ďalších senior developerov si nemôžu dovoliť, ale môžu si dovoliť prijať juniora, ktorý spraví, čo treba. Edit: Ak ho vycvičia na úroveň seniora rýchlejšie, než si to uvedomí, tak aj získajú.

Pravdepodobnosť, či ho zoberú/nezoberú do nejakej firmy sa nemení podľa veľkosti tej firmy - ani veľké firmy nechcú zamestnávať neschopných ľudí. Šikovný človek, ktorého to baví a má záujem na sebe pracovať, sa presadí aj v malej aj vo veľkej firme, takže z tohto pohľadu to má jedno. Väčšie firmy ale bývajú lepšie pripravené na to, že človeka je potrebné zaučiť a má aj viac priestoru pre svoj rast.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny