Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Záhadný problém s grafickou kartou

Dobrý den,
s počítačem mám poslední dobou zvláštní problém. Když mám nainstalované ovladače grafické karty, počítač nestartuje. Nebo spíš, zasekne se když se po přihlášení točí to kolečko vítejte a pomůže jen restart. No, pomůže, potom to udělá zase. Jediné co opravdu pomůže je odinstalovat v nouzovém režimu ovladače grafické karty a nechat windowsy aby si nainstalovaly ten svůj "standardní grafická karta s rozlišením vga". Taky je zvláštní, že jednou za čas, třeba jednou do měsíce se počítač záhadně opraví a třeba 3 dny jede i s ovladači grafiky bez problémů. Pak se zase jednou zasekne a už to jede. Jinak původně jsem myslel, že je to základní deskou, ale s tou se vyskytl jiný problém a mám teď novou se kterou to dělá taky. Opravdu netuším, co to může způsobovat, ani jestli je to chyba hw nebo sw rázu. Přikládám zde okopírovaný text z windowsáckého správce chyb.

Windows
Problém: Chyba hardwaru videa
Soubory, které popisují problém:
WD-20110805-1517-01.dmp
sysdata.xml
WERInternalMetadata.xml
Zobrazit dočasné kopie těchto souborů
Upozornění: Pokud problém způsobil virus nebo jiná bezpečnostní hrozba, můžete otevřením kopií souborů poškodit počítač.



Moje sestava:
grafika MSI N460GTX Cyclone 765MB
Zdroj Seasonic 520W S12II-520 Bronze
MB Gigabyte 870A-USB3L
CPU AMD Athlon II X4 635
RAM DDR3 Kingston 4GB 1333Mhz

Jen pro upřesnění, zkoušel jsem různé verze ovladačů, od těch nejnovějších po nějaké starší, klidně i 2 roky staré verze a furt dokola...

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny