Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový virus? (prý o něm 8. 1. 2012 napsal zpravodajský server MSNBC)

No kdyby na teto poradne nekdo hledal opravdu seriozni rady ohledne AV, tak se musi bud smat nebo zblaznit, protoze tohle

1)pouzit dobry antivir
je podle 95% prispevku o AV na teto poradne naprosta blbost, protoze podle vetsiny ze zdejsi poradny nic takove neexistuje. Podle zdejsich obecnych nazoru jsou vsechny AV stejny a hlavne musi byt aktualizovany... co na tom, ze ve schopnostech jednotlivych AV jsou velky rozdily a co na tom, ze jeden vyrobce aktualizuje castej a druhy mene castej. No a dokonce se muze stat, ze ten co aktualizuje castej, na nejakyho konkretniho smejda ma "lek" pozdej nez ten, co aktualizuje mene casto. Asi 6 mesicu jsme zkouseli 5 AV vyrobcu na stejnych vzorcich, ktere se sbiraly cerstve po netu a rozdily byly hodne velky - napriklad Eset nevychazel moc dobre, takze ja bych nikomu neodporucoval, aby byl v klidu prave s timto AV, ktery ma to nejlepsi uz za sebou. Zejmena Eset vynikal pozdni detekci, i pres to, ze mel aktualizace pomerne casto.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny