Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak nainstalovat Windows XP home edition místo Win XP Pro?

Dobrý večer,chci se zeptat,mam nainstalovany v pc windows xp profesional ale chci naistalovat xp home edition.kdyz vlozim cd do mechaniky.spusti se mi menu dam instalovat a napise mi to:
windows setup - instalacni program nemuze pokracovat,protoze v pocitaci je novejsi verze systemu windows nez verze na disku CD.
Upozorneni: Jesttlize se rozhodnete odstarnit novejsi verzi systemu windows,ktera je nyni v pocitaci nainstalovana,nebdue soubory ani nastaveni obnovit.

A pdo tim je storno a vedle podrobnosti. Kliknu na storno a vypne se to,kliknu na podrobnosti najede to do napovedy.nikde zadne pokracovat nic. Kdyz restartuju pca mam windows mechanice nenajede mi ani moznost ze je v mechanice windows jestly chci naistalovat kliknete na nejake tlacitko.uzivatele kteri umi instalovat windows vi co to znamena. Dekuji moc za pomoc a naschledanou :)

Změna předmětu, původně: windows xp home edition (host)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
člověk se v klidu v pohodě zeptá.a jediný co si prečte jak jste všichni chytrý a ten kdo to neumí se…
Dekuji 14.01.2012 12:53
Dekuji
Nikdo není vševědoucí.Dobře ti to píše rádce.Musíš to zformátovat,tím o vše přijdeš.Ale to si pak za… poslední
habin 14.01.2012 15:47
habin

člověk se v klidu v pohodě zeptá.a jediný co si prečte jak jste všichni chytrý a ten kdo to neumí se dotoho nevrtá.ten co mám nainstalovaný v pc windows neni pravý,ten co chci nainstalovat je pravý.Rozdil je v tom ze neprabý je profesional a pravy je home edition!Nic radsši radu nechci POSTIŽÁCI

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru