Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 7 - samovolné restarty

Tak jsem je po dlouhé době znovu rozhodl nainstalovat Windows 7 (já hlupák...). Jelikož XP už chtěla po letech reinstalaci. Bohužel jsem na tom stejném počítači narazil na stejný problém, jako při mém prvním pokusu (před lety) zprovoznit Sedmičky.

K věci:
Po instalaci Sedmiček (64bit, na jiném počítači bez problému funkční)se počítač v různých intervalech restartuje. Tedy samovolně se vypne, zapne a nahodí černou obrazovku (obnovení systému po závažné chybě) s výběrem save módu atd. (tedy žádný popis nastalé chyby).

Ve zkratce:
XP jedou na stejném PC v pohodě. I po přechodu z Windows 7.
Stejná instalačka Windows 7 je na jiných PC funkční.
Tedy HW chyba to nejspíš nebude. Po opětovné instalaci XP počítač funguje.
Navíc v save módu k žádným restartům nedochází, čímž se logicky "okruh" závad omezuje na ovladače. Mé hlavní podezření padá na Catalysty. Mám ATI 4850 512MB, AMD Athlon X2 6000+, základovku Gigabite GA-MA770-DS3 (rev 1.0)
Zkoušel jsem i ručně aktualizovat ovladače snad už ke všem částem mého PC, ale bez výsledku. Catalystů už jsem vyzkoušel minimálně deset verzí. Nic nepomáhá...
Teploty jsou taky v pořádku.

Už fakt nevím co dál... Tenhle příspěvek píšu v Save módu, jinak bych brzo skončil v zase v černé obrazovce. Pořád ještě mohu nainstalovat XP, ale stále nějak doufám, že má tenhle problém logické řešení.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny