Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Server -> som zelenac a chcel by som server ako ulozisko videi + stahovanie + stream

Stream znamená co? Přes flash?

Ať chceš cokoli, vždycky to bude pouze o tom, že ten server poskytuje data uložená na disku. Sám nic aktivně nepočítá (pokud tam nebudeš ty videa ještě překódovávat do univerzálního formátu - jako třeba Youtube), zobrazování dochází vždycky na straně klienta (jeho počítač tak sežere mnohem víc víkonu na jeden stream, než tvůj server).

Pokud budeš jen poskytovat data ke stažení, tak v podstatě potřebuješ rychlost datového uložiště na úrovni maximální síťové konektivity - nižší rychlost pole = nevyužitá konektivita, vyšší rychlost pole - zbytečně vyhozené peníze.

Uložiště takové velikost se opravdu nedělá interně do serveru, ale odděleně ve formě diskového pole připojeného přes SAN. A může dosáhnout kapacit, které si ty ani nedokážeš předtavit.

Na vytížení síťové konektivity ti bude stačit jedno čtyřjádro a 4GB paměti (a to jen, že tam budeš asi chtít mít i databázi).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny