Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Změna prohlížeče (jaký?)

Takto, vela ludi ani netusi co sa im paci, co potrebuju a co nikdy nevyuziju - kym to nevyskusaju.

Nechcem vnucovat moj oblubeny prehliadac, nechcem vyvolavat flame, len napisem svoju cestu.

Pouzival som IE a bol som s nim velmi spokojny, potom som vyskusal Avant a zvykol som si na niektore funkcie, stale mi to nedalo a postupne som skusal vsetky prehliadace, ale v kazdom mi uz nieco chybalo.

Niekolko dovodov preco pouzivam Avant:

- po pade, pri vypadku prudu a pod. si zapamata otvorene zalozky
- po normalnom vypnuti ulozi zalozky (da sa to vypnut)
- prisposobenie, vsetky tlacidla, zalozky, ovladanie, skratky...
- tlacidlo up one level, floating bar, split view, mouse drag
- highlighting - oznacenie viacerych slov roznymi farbami
- 3 rozne enginy (IE, FF, Chrome* len v alpha verzii)
- podpora FF rozsireni
- USB / portable verzia

Viem ze niektore veci dokazu aj ine, ale vsetko toto nedokaze asi ziadny.

IE - ma velmi male percento funkcii ktore potrebujem, ten vzhlad, vsetko skryte, ked potrebujem spustit a nieco otestovat tak som strateny...

FF - z rozsireniami by funkcne nahradil vacsinu funkcii (nie vsetky), ale stabilita je otazna, pri novej verzii je nutne vsetky preinstalovat, mnohe su nekompatibilne a treba hladat nahradu, navyse ma sokoval vzhlad ktory je brutalne okopirovany z IE, zda sa mi akoby tam robili IE pre tych co chcu byt "cool" a nepouzivat IE, este aj tie verzie museli preskocit.. viem ze teraz pouzivam prave nadstavbu pre FF, hlavne koli par rozsireniam, ale nepaci sa mi kam smeruju.

Opera - nesadla mi od zaciatku, neda sa tam takmer nic prisposobit, pride mi to akoby som pouzival noznice pre lavakov, sorry, navyse kompatibilita na niektorych strankach je dalsi problem.

Chrome - ten som dlho neskusal, boli tam nejake problemy so sukromim a funkcne a co sa tyka prisposobenia mi vobec nevyhovoval.

Avant tiez nie je dokonaly, teraz je tam par bugov, ale FF engine je tam len kratko, takze sa to da odpustit. Navyse Avant som si este vylepsi, pomocou HotkeyP, takze pomocou mysi (bez gest) viem napr. obnovit, zatvorit zalozku, prepinat zalozky (naklonenim kolieska), kopirovat/prilepit text.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny