Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Samsung Galaxy 3 (GT-I5800) - Spustil som Kies. Ten telefón nerozpoznal

Mal som problém rozbehať telefón. Na stránke výrobcu som si stiahol Samsung Kies Sync 2.1.0 a nainštaloval som ho. Odvtedy už telefón bol bezproblémový. Eclipse ho videlo a všetko fungovalo ako malo. Dnes som pripojil telefón a vyskočila mi hláška o tom, že našiel sa ovládač a bol nainštalovaný. To sa mi už zdalo podozrivé a moje podozrenie sa naplnilo, keď ho ADB nevidelo a taktiež ani Eclipse. V systéme sa tvári byť v poriadku, ale v poriadku to nie je. Spustil som Kies. Ten telefón nerozpoznal, ale mi vypísal, že nevie zistiť podrobnosti o zariadení I5800, takže zrejme niečo predsa len vidí). Odinštaloval som Kies a ovládač (v Programy a funkce je to samostatne) a počítač ho nepoznal ako kedysi. Nainštaloval som celý Kies nanovo. Nainštaloval sa s ním aj ovládač a stále to robí to čo mi to dnes robí od začiatku. Kies našiel aktualizáciu, stiahol ju, reštartol mi drzo počítač a po jeho spustení zas drzo informácia o aktualizácii. Tak som to zakázal nech mám pokoj. Skúšal som aj iný kábel, ale robí to to isté. Chcel som emailom kontaktovať technickú podporu, ale zjavne ich infolinka a infoemail takéto problémy neriešia, keďže vo výpise infolinkových údajov tam figurujú len objednávky a podobné kraviny a pri kontaktovaní cez formulár mi zas dáva na výber možnosti, ktorým by sa potešil možno novinár. V každom prípade je to strata času, lebo odpoveď typu vypnite a zapnite mobilný telefón si viem domyslieť aj sám. Vedel by mi niekto poradiť?

OS: Vista Business SP2
Android: Samsung Galaxy 3 (GT-I5800)
Ovládač: vstavaný v Kies Sync (samostatnú verziu som vtedy nenašiel a v podstate je to jedno, lebo Kies má 80 MB inštalačka a ovládač po nainštalovaní cez 30 MB, takže ťahania kopec tak či tak.
Změna předmětu, původně: Samsung Galaxy 3 (GT-I5800) (Kráťa)

Předmět Autor Datum
je v tom Android systém, na co potřebujete nějaký kies ?? z něj se aplikace nestahují, kies je k nič…
tik 18.01.2012 11:56
tik
Třeba si chce nainstalovat nějakou aplikaci která je od jiného poskytovatele.
Henessy 18.01.2012 12:18
Henessy
Keďže píšem o Eclipse, zrejme budem vývojár. Keďže som nainštaloval Kies, zrejme som nenašiel inú mo…
msx. 18.01.2012 13:55
msx.
Za ten predmet sa ospravedlňujem. Trochu som sa vložil do písania príspevku, že som na predmet zabud…
msx. 18.01.2012 13:57
msx.
Síce som si pomohol sám, ale ďakujem za váš čas. Skúsil som odinštalovať kompletne ovládač aj Kies… poslední
msx. 18.01.2012 20:25
msx.

je v tom Android systém, na co potřebujete nějaký kies ?? z něj se aplikace nestahují, kies je k ničemu ... aplikace jsou na android marketu, kontakty se vam ukladaji do gmail uctu, galerie do picasa web albums, hudba do google music, k cemu je kies ??

Síce som si pomohol sám, ale ďakujem za váš čas.

Skúsil som odinštalovať kompletne ovládač aj Kies aj reštart telefónu. Po nainštalovaní žiadna zmena. Vzhľadom na to, že už som riešil problém s nefunkčným wifi a jediné riešenie, ktoré pomohlo bol factory reset, skúsil som to aj tentokrát. Potom som ešte odinštaloval Kies aj ovládač a nainštaloval naspäť. Telefón je opäť rozpoznaný a všetko funguje ako má. Samsung Android už nechcem ani vidieť. Rozkopať zadky tým neschopákom, čo tieto zmätky vyrábajú.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru