Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problémy s OpenGL aplikacemi

Můj problém je následující:
Windows XP SP2, gr.adaptér ATI Radeon 9600XT,nejnověší ovladače Cataclyst
Před nedávnou dobou(cca 1 měsíc) se mi při používání GoogleEarth stalo, že počítač zamrzl a byl nutný tvrdý restart. Moc jsem nad tím nehloubal a fungoval dále. Problémem se mi to stalo až při tipu mého kamaráda na hru Wolfstein: Enemy Teritory, a jejím následném pokusu o hru. Stalo se mi to samé - obraz a zvuk zamrzl,někdy je pc třeba restartovat natvrdo,někdy když počkám,tak ovladač situaci resuscituje, napíše něco o tom že gra.adaptér přestal odpovídat a otázka na restart.
Došlo mi,že je něco s OpenGL, což jsem si na několika hrách ověřil (s DX aplikacemi problémy nejsou).
Zkoušel jsem nahrát nejnovější verzi ovladačů GK, odinstalovat komplet ovladač a znovu ho naistalovat - nic nepomohlo, problém je stále stejný - jakákoli OpenGL aplikace pár vteřin po spuštění kolabuje.
Pokud se někdo setkal s něčím podobným, či má na řešení mé situace dobrý tip, předem za něj děkuji

Pozn. to,že to dělá asi tak měsíc, uvádím záměrně, předtím jeli OpenGL aplikace bez problémů, jenže já je tak často nepoužívám, takže už nevím, po jakém zásahu to přestalo fungovat.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
¨Jo to chapu. Delalo mi to presne to same - hral jsem, bezproblemu, ale bud se pocitac uplne zasekl…
shark 17.06.2006 23:29
shark
Na forech se dost casto psalo o vypnuti fastwrites, prehozeni na AGP4x a jiny driver. To vse ohledne… poslední
MKc 18.06.2006 12:06
MKc

¨Jo to chapu. Delalo mi to presne to same - hral jsem, bezproblemu, ale bud se pocitac uplne zasekl na tvrdy restart, nebo vyskocil do win a tam to psalu ze graficky ovladac uz neodovida bude resetovan nebo neco takovyho. Reklamace a bylo po problemu. Byl to totiz novej komp tak zadny experimenty, nefacha nezajem, reklamace a basta.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru