Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno jaký mobil pro ženu, která neví, co chce?

No není to zase tak jednostranné, jak popisuješ. Výdrž nezávisí od systému, takže tvoje poznámka s Androidem je mimo. Navíc u těhlech telefonů, pokud člověk není x hodin denně na netu, není problém vydržet 2-3 dny.

Ženy potřebují HLAVNĚ volat a psát sms - HTC Sense je tak user friendly, že máš rovnou na ploše Widget lidé, kam si dáš nejčastěji volaná čísla a vytáčíš jedním klikem, takže to je to tvé minimum úkonů, jednou rukou to lze a maximální mozková aktivita spočívá v rozeznání obličeje volaného.
Psaní SMS, ač se to může zdát divné, opět na dotykovém ovládání nedělá ženám problémy - na rychlosti psaní jim nesejde a naopak jsou rády za QWERTY, protože nemusí přemýšlet, kde se jaké písmenko skrývá a rovnou na něj ťuknou.

Další bonusy používat můžou a nemusí. Na starém máminém telefonu blblo bluetooth handsfree v autě, Android to vyřešil. Občas si přečte nějaký ten QR kód z časopisu, to opět starý hloupý telefon neuměl. Vyfotí fotografii, připojí se doma nebo v práci na WiFi a během pár okamžiků ji pošle někomu z rodiny na email - o tom se ji taky dřív nesnilo.

Souhlasím, že Android není úplně nejjednodušší systém, ale úchylka je spíš ten váš antiAndroidismus, protože člověk nemusí být Geek, aby Android mohl normálně používat. Výrobci nejsou, ale opravdu nejsou idioti, aby prodávali telefon, který neumí člověk bez znalosti IT ovládat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny