Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zamrzání PC při stahování z webu, otevírání e-mailu

Po několikaletém samostatném opravování PC jsem se o víkendu dostal do úzkých. Stala se mi dost záhadná a zásadní chyba. Při stahování souborů přes webové stránky, ale i z e-mailů mi PC totálně zamrzá (někdy se dokonce objeví černá obrazovka) a musím ho restartovat. Někdy zamrzne už jenom při otevření e-mailové schránky (bez souboru). Mám Win XP Prof. česká verze 2002, SP1, předtím angl. verze Win XP Prof., SP 2), spojení přes UPC kabel. modem a router. Zkoušel jsem stahovat přes IE 6 a Mozillu. Ostatní 2 PC v bytě nadále stahují bez problémů.
Snažil jsem se něco o tom nastudovat, ale nikde taková chyba není popsaná. Řešil jsem to různými antivirovými testy, testem na červy a trojany. Potom jsem přemazal Windows na spomínanou českou verzi, vymazal všechny moje soubory z C disku, zkontroloval internetové spojení, kabely,přípojky a modem ale nic nepomáhalo. Nakonec jsme zformátoval C disk a nahodil české Windows, ale moje 6 hodinová práce byla k ničemu.
Napadlo mne, zda-li někdo přes nějaký prográmek nemůže na mé IP něco poslat, aby mně přerušil pokaždé spojení. Nic jiného už mě nenapadá.
Děkuji za každou radu.

[mod]Opravena kategorie - do původně zvolené kat. IT novinky to určitě nepatří ;-) (fromM2U)[/mod]

Předmět Autor Datum
Jak ti funguje normální prohlížení stránek? Tipuju vadnou síťovou kartu (propojení PC - router). Vy…
L-Core 19.06.2006 09:59
L-Core
No myslím si že je počítač porouchaný a projevuje se to při stahování z internetu /asi s ním, nic ji…
MM_tank 19.06.2006 10:02
MM_tank
Dík, zkusím se se podívat do vnitřností. Web adresu na stahování primetest jsem žel, nenašel. SP 2 u…
Tigr 19.06.2006 10:29
Tigr
http://pc.poradna.net/question/view/16430-restart-5 minut-po-spusteni-hry Ten sp2+záplaty myšlen jak…
MM_tank 19.06.2006 10:39
MM_tank
Jmenuje se správně Prime95. Ten torture test nechej puštěný dostatečně dlouho, minimálně 5 hodin, lé…
L-Core 19.06.2006 11:12
L-Core
A nerobi Ti to antivirak ?Ten pri stahovani mailov a spustitelnych suborov kontroluje na pozadi viru… poslední
MatoZ 19.06.2006 12:27
MatoZ

No myslím si že je počítač porouchaný a projevuje se to při stahování z internetu /asi s ním, nic jiného neděláš./ Stáhni si memtest na test paměti, primetest /odkaz najdeš když tu na poradně dáš vyhledávat primetest/ nebo zkoušej hrát nějakou hru jestli nebude padat taky. Podívej se dovnitř jestli se nezastavil nějaký vebntilátor a jestli kondenzátory na desce nemají vyboulené vršky nebo z nich neteče elektrolyt. Až uděláš tyhle základní věci pak můžeme zkusit vymyslet něco jiného. Tomu neznámému útočníku přes internet nevěřím. Měl by jsi ale mít SP2 a všechny záplaty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru