Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Právní poradna

Zákony neznám. S kámošem (teď sedí za několikamego-tunel :D) jsme do takových chodili. Jsem si jistej, že obsluha daného lokálu má mnohem lepší vztahy s klientelou, než klientela s šéfem (kterej je odírá). To k nebezpečnosti, nejsme v ameriském filmu. Ovšem s policií už to může být jinak.
Takže bych začal u policie, přece nejde loupež "jen tak" odložit. Nějaké kroky proti šéfovi se nemusí vyplatit - může začít rozmazávat to, že sestra to fakt ukradla sama a už si v baru neškrtne, kontakty a prachy na to bude mít - terminály jsou zatím zlatej důl. Chtělo by zjisit, zda byla dostatečně chráněna proti odcizení a zda neporušila nějakou interní směrnici - co není zakazáno, je dovoleno. Chce to velmi zvážit postup, a se vším začít, až budou formalitky vyřízené, aby nemohl manipulovat a zneužít svoje postaveni šéf vs. zaměstnanec. Pokud do toho chceš jít, vem to s právníkem a on najde něco, čím ho "rozesměješ", protože nějaké drobnosti v tvé moci ho nevytrhnou a úřady už vůbec ne.

Jinak dodám, že u nás si dva kluci vzali život kvůli jednomu lichváři, fakt noční můra - další se ale nebál a dnes je lichvář na pankráci právě za lichvu.

Edit: ještě dodám, ža majitelé heren mají většinou skvělý kontakty s vedením města (potažmo policií), protože musí odvádět část svých zisků městu (dle individuálních vyhlášek) a to je skvělá příležitost pro "přeprání" prachů pro zastupitele a jejich firmičky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny