Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s internetem "Internetové spojení se ztratilo"

Dobrý den,
před dvěma dny mi přestal fungovat internet, byla jsem připojena přes kabel a router - vyzkoušela jsem přehodit kabely, pokoušela jsem se zjistit, jestli není nějaký kabel v nepořádku kombinací jednotlivých kabelů. Všechno jsem vypojila ze zásuvky a pak zase zapojila. Zkoušela jsem taktéž diagnostikovat síť, přičemž se mi žádná nabídka nezobrazila, pouze něco v tom smyslu, že systém "neidentifikoval problém" a nic víc k řešení. Počítač také hlásí, že "internetové spojení se ztratilo".
Notebook jsem několikrát restartovala, taktéž jsem se pokoušela problém řešit přes obnovení systému - navrátit stav počítače před poslední aktualizací. V úterý večer, když mi internet fungoval, před vypnutím proběhla aktualizace a právě od toho večera internet nefunguje.
Dnes jsem se pokoušela připojit na jiném místě k internetu, tentokrát přes wifi, kde se běžně připojuji. Na jiném notebooku internet funguje. Vůbec se mi nezobrazuje ikonka s možností bezdrátového připojení ani nikde v ovládacích panelech. Je to úplně jiný typ ikonky, než který obvykle mám (v případě kabelového nepřipojení obvykle mám žlutý vykřičník, v případě wifi zase přeškrklý signál). Na liště se mi pouze zobrazuje spojení kabelem, které je přerušeno. Mám pocit, jako by v systému "něco" zmizelo.

Nejspíš jsem problém popsala moc složitě, zač se omlouvám. Jsem z toho zmatená, nikdy se mi nic podobného nestalo.
Mám Win7.
Děkuji za jakýkoliv nápad, kterým můžu problém vyřešit.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny