Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotazy k notebookům - jaký?

"Lenovo ThinkPad Edge E420 černý 1141-BRG" jsem koupil v Alze dva měsíce zpátky jako školní pomůcku dennodenně převáženou MHD. Po stránce zpracování nemám co vytknout. Pocitově mi přijde stejně plastový jako konkurence v téhle cenové hladině, ale výrazně pevnější. Baterka vydrží k 6 hodinám kancelářské práce se zaplou wifi, případně 3,5 hodiny aktivní práce. Jinak klávesnice stojí za to, píše se na ní skvěle.
Co se týká výkonu grafiky, tak je to o tom co od toho čekáš. Na mě má výkonu až moc- Mafii II zvládá na střední při nativním rozlišení.
Jediná mně známá slabina, která mě mírně štve je nekvalitní LCD panel, ale co jsem viděl jiné 14" notebooky, jsou na tom podobně.. Barvy jsou vybledlé, pozorovací úhly nic moc.

Bohužel, já teď čekám na dokončení reklamace. Minulý týden jsem ho odvezl- jeden den se zapnul na několikátý pokus, druhý den asi nesvítí signalizace připojení nabíječky, je úplně tuhý i když by měl mít nabitou baterku.

edit: Jinak z obecného pohledu- nahoře píšeš, že se rozhoduje mezi úhlopříčkou 13,3" až 15,6". Na papíře to může být pár centimetrů rozdíl, ale viděl (a hlavně nesl) jsi někdy dva notebooky těhle velikostí zároveň? Místo mého 14" ThinkPadu EDGE mám teď půjčený 15,4" Asus a ten rozdíl je naprosto zásadní! Z mého pohledu je šíleně těžký (3,1kg), zbytečně obrovský a tím pádem i nepraktický.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny