Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cslink - neustále otravný spam

Neustále mi od CSlinku chodí nevyžádáný spam. Informace o tom, že mi končí některá jejich služba nebo podobné kecy. Nic od nich nemám a nikdy jsem neměl. Už jednou jsem je žádal o smazání z kontaktlistu, ale očividně to neprovedli.

Chodí majly jako:

Vážený pane/paní,

upozorňujeme, že na vaší dekódovací kartě CS Link pro příjem televizních programů ze satelitu číslo 00042570895484 dne 31.01.2012 skončí aktivační období programu(ů) TOTAL promo 1 měsíc.
Seznamte se s naší novou programovou nabídkou na www.cslink.cz. Pro objednání programů doporučujeme vytvořit objednávku v zákaznické zóně na internetové adrese www.cslink.cz a předplatné zaplatit platební kartou, poštovní poukázkou, převodem z účtu, na terminálech Sazka nebo stíracími kupony. Využít můžete také pravidelné platby prostřednictvím SIPO nebo inkasa z vašeho bankovního účtu za zvýhodněných podmínek.

Váš CS Link

__________________________________________________ ___________________
Toto je vyžádané obchodní sdělení pro držitele dekódovacích karet CS Link/Gital.
Odesílatelem je Media Vision s.r.o., Sokolovská 651/136a, Praha 8, IČ: 26691353.

Svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení můžete odvolat tím, že z adresy, na kterou Vám bylo toto obchodní sdělení zasláno, odešlete na adresu info@cslink.cz e-mail s textem „Nezasílat“ uvedenou v předmětu emailu. Vaše adresa bude poté vyřazena do 30 dnů.
Už mě to nebaví, co s tím a komu hlásit že rozesílají spam?¨

Díky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny