Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tablet Sony s Androidem 3.x - jaky tam je soft pro test PDF a h264 720p (MKV)?

Čau,
mám možnost si osahat před koupí tablet http://www.heureka.cz/?h[fraze]=SGPT-111 , tabletům zas tak nerozumím, hardwarovou stránku dokážu posoudit, ale software už nikoliv........ na SDHC kartě mám pár PDF a film 720p, které bych mohl v zařízení testovat. Byl jsem už na průzkumu a bez vlastních souborů, a prodavač evidentně byl zaskočet dotazem, že bych na tom chtěl vidět nějaký PDF. Nějakým know-how taky zrovna neoplýval, hodně improvizoval. Chtěl bych tablet použít jako barevnou čtečku na časopis, komiks a případně film HD 720p (primárně to je formát pro PC, ale když už to pro něj je a mám to, tak ať to umí i tablet). Notebook nepotřebuji neboť sháním jen zobrazovadlo konzumního obsahu.

Zajímá mě jaký free soft ten tablet musí mít, aby přehrál to co požaduji. Pán v prodejně je ochotný tak by tam případně soft instalovat. Je tam Android 3.1 z fabriky, na 3.2 se to musí upgradovat, to pro info, pokud záleží taky na verzi.

Dík za reakce.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny