Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypnutí PC

Dobrý den,
mám takový problém, včera večer, když jsem chtěl zapnout PC, tak mi začal načitat Windows, když to projelo a měla naběhnout obrazovka Vítejte, tak se to vyplo. Zkusil jsem zapnout znova, najela doporučená kontrola disku, kontrola dojela dokonce a PC se restartoval, při načítání Windows to zase padlo. Zkusil jsem přepojit SATA kabel, tak to dokonce najelo až na plochu. Dnes ráno se to objevilo zase, ten samý průběh. Zapnutí, načítání, vypnutí, kontrola. Pak jsem asi 5 minut počkal, zkusil zapnout a teď už jsem na ploše, ale bojím se to vypnout aby to nebylo zase, nevíte někdo co s tím? Děkuji za každou radu.

Předmět Autor Datum
nouzový režim naběhne? prohlížeč událostí funguje?
lední brtník 07.02.2012 10:30
lední brtník
Poté mi to najelo, tak jsem nezkoušel, teď mi to už od rána běží, tak to fakt nechápu a ještě jsem z…
Sokerres 07.02.2012 18:16
Sokerres
- jaký je v PC zdroj? (značka typ) - kondíky jsou OK? (žádný nemá nafouklou čepičku?) Pro jistotu d…
touchwood 07.02.2012 10:32
touchwood
Tak teď jsem se zase pokusil to zapnout, no podařilo se mi to asi na po 6. První 3 pokusy byly jen t… poslední
Sokerres 08.02.2012 00:29
Sokerres

Poté mi to najelo, tak jsem nezkoušel, teď mi to už od rána běží, tak to fakt nechápu a ještě jsem zapoměl dodat, že se mi to stalo (něco podobného) i na druhém disku. Tak jsem nainstaloval Windows na druhý disk a teď mi to děla podobné na obou, na tom druhém mi to dělalo i v jiném PC. Zkusim kouknout na tu desku a prohlížeč událostí to ani nevím kde je.

Tak teď jsem se zase pokusil to zapnout, no podařilo se mi to asi na po 6. První 3 pokusy byly jen tak (Poslední známá konfigurace atd..) Po projetí načítání windowsu se to vyplo, pak jsem zkusil Nouzový režím, taky tak, pak jsem dal bootování z HDD v tom výběru (F9) to bylo myslím a už to najelo až na plochu, takže fakt nevím. Tady jsem pořídil nějaký screen SMART
2lve4pl.jpg
s2d2sk.jpg
U toho druhého je u té jedné hodnoty vykřičník, tak třeba jestli to něco neznamená

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru