Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Vase zkusenosti se slevovymi portaly a jak se pripadne branit

brej vecir,

jak jest vseobecne znamo, posledni dobou se jak houby po desti objevuji slevove portaly. Prvni mou zkusenost asi vetsina mistnich zna, amazon kindle, tratim dva litry, trestni oznameni podano.
V te same dobe jsem zakoupil i dalsi voucher na jinem portalu, konkretne slever.cz. Jednalo se o voucher na mp3 prehravac, jednoduchy, maly, za par korun. Zaplatil jsem, obdrzel jsem voucher, ten jsem uplatnil dle pokynu. Zbozi do vanoc samozrejme doruceno nebylo, pan se dusoval, ze nestiha a do konce ledna zbozi budu mit doma. Dnes jsem psal na slever.cz kde me informovali, ze pan uz nekomunikuje ani s nimi a budou to resit pravni cestou. Priznam se, jeste jsem nestudoval jejich obchodni podminky, ale slecna me po e-mailu informovala, ze penize by mi mohli vratit pouze do doby platnosti poukazu (presto ze tento jsem uplatnil podle podminek a vcas, ze zbozi nebylo dodano neni preci moje chyba).
Pristi tyden budu podavat TO na pana co mel zbozi dodat i kdyz jde o cca dve, tri stovky) zvazuji jestli nepodat TO i na slevovy portal jako takovy. nebo jen kontaktovat sdruzeni na ochranu spotrebitele?

Diky za Vase nazory jak postupovat, priznam se, ze ze slevovych portalu jsem vyleceny a netreba mi rikat, ze jsem idiot. To uz jsem pochopil sam.

Edit: abych dostal nazvu dredu,samozrejme me zajimaji i zkusenosti ostatnich, jak jsou s nakupem na slevovych portalech spokojeni.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
TO kvůli 200,- Kč ? To snad není možné ..... takové mám nejradši !
LIK 10.02.2012 08:23
LIK
Tady nejde jen o 200, tady jde i o princip. Proc by se mel nejakej smejd na redsnakovi a dalsich obo…
Radek 10.02.2012 09:25
Radek
nech si řeči o hajzlech pro sebe, neznáš mě, nevíš kdo jsem, nikdy tě díky bohu neuvidím a ty tu plá…
LIK 10.02.2012 11:55
LIK
K tomu mne staci si precist tvuj nazor. Ten prvni a pak i tento.... Je mne jedno kdo ses a ze te nez…
Radek 10.02.2012 12:01
Radek
jen dělej ramena
LIK 10.02.2012 12:41
LIK
Nedelam ramena, neni duvod. Jen ti rikam muj nazor. Uz jsem sem psat nechtel, ale zaujala me tvoje I…
Radek 10.02.2012 12:45
Radek
OT: Radku, s tou adresou je to (pro mě poněkud) zajímavé. Přesně stejnou IP (včetně posledního oktet…
L-Core 10.02.2012 15:32
L-Core
Je to brana, pres kterou jde ven cele MSp. Minimalne vsechny soudy, jak je to se statnimi zastupitel…
Jan Fiala 10.06.2012 17:11
Jan Fiala
pokud to "p" znamená parodie, je to zcela v pořádku.spravedlnost je slepá. poslední
kmochna 10.06.2012 17:17
kmochna

Tady nejde jen o 200, tady jde i o princip. Proc by se mel nejakej smejd na redsnakovi a dalsich obohacovat? Bud jen provokujes, nebo ses jeden z tech hajz.lu, kteri takto okradaji lidi. Ja takovy jak ses ty nemam nejradsi a primo je nesnasim.

Slevovy portal je super vec jak pro zakazniky, tak pro zadavatele, je to pro ne lepsi reklama, nez debilni letaky atd. Samozrejme to neplati pro vsechny obory, ale pro vetsinu ano. Jenze pak prijdou zasrani podvodnici a udelaji z tech portalu podvodny servery a diky takovym smejdum se na to pak kazdej bude divat spatne. Takze myslenka dobra, akorat to zase poserou vycurani smejdi.

K tomu mne staci si precist tvuj nazor. Ten prvni a pak i tento.... Je mne jedno kdo ses a ze te neznam, podle tvych reci tady jsem si udelal nazor a vim, ze takovy lidi nesnesu. Ja toho hajzla rekl podminene, ale tos asi nepochopil, takze se zda, ze jsem se trefil. Vic na tebe nereaguju.

Nedelam ramena, neni duvod. Jen ti rikam muj nazor. Uz jsem sem psat nechtel, ale zaujala me tvoje IP. Podnikas s IP adresou z ministerstva spravedlnosti? Pak se ms, ktery ti rekl toto

rozkrádáte svým konáním peníze daňových poplatníků! V pracovní době máte pracovat, nikoliv se "bavit" třeba přispíváním zde

vubec nespletl a neni se cemu divit, ze je v nasem state takovej bordel, kdyz lidi, kteri mozna delaji vratnyho na ministerstvu schvaluji okradani a misto prace pisou na fora.

Zpět do poradny Nahoru