Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SW Mediamove.exe

Liberec 9.2.2012
Zakoupil jsem kartu MicroSDHC Mobile solution 16 GB class 10. Výrobcem je firma Lexar. Vlastní nepozorností, resp. nedočkavostí, jsem vymazal přednahraný SW pro čtečku. Zavinil jsem to tak, že jsem kartu zformátoval hned po náběhu nabídky na formátování, jak jsem byl i zvyklý z praxe s kartami do digitálních fotoaparátů. Podle následného pokynu v Quick Start Guide jsem potom napsal firmě Lexar mailový dotaz na vzniklý problém, dokonce dvakrát, ale nedostal jsem odpověď. Obracím se tedy na vás jako na velkou anonymní skupinu zkušených uživatelů PC se zdvořilým dotazem, zda je možno po tomto nežádoucím zásahu kartu tohoto typu ještě vzkřísit, resp. přednahraný SW mediamove.exe znovu nainstalovat. Pokud ano, budu velice vděčný za podrobnější popis řešení, jak do toho. Koupě nové karty je až to poslední řešení, i když by mě to finančně nezruinovalo. Jsem sice celkem vzato počítačový panic, ale při určité pozornosti mám šanci využít cizí odbornou radu a problém vyřešit. Prosím o odpověď na adresu kult.bohuslav@tiscali.cz, nebo v této poradně. Děkuji za pochopení.
Bohuslav K u l t, Liberec

Předmět Autor Datum
přednahraný SW pro čtečku K čemu to je? Karta ti nefunguje? Nebo jaký je vlastně problém? A v jaké…
host 09.02.2012 21:57
host
Kartu Lexar MicroSDHC 16 GB High speed jsem chtěl použít ve smartphonu či jak se to jmenuje, dotykov…
Paměťová karta Micro 10.02.2012 21:39
Paměťová karta Micro
Ve Správě disků je karta vidět? Je naformátovaná? Má přiřazené písmenko?
host 10.02.2012 21:44
host
Teď při posledním pokusu o otevření se karta tvářila jako čitelná, čtečka vložená do USB ji označila…
Paměťová karta Micro 10.02.2012 22:00
Paměťová karta Micro
Další pokus s překopírováním souboru mediamove.exe z karty na HDD skončil hláškou: Soubor nelze přeč…
Paměťová karta Micro 12.02.2012 21:55
Paměťová karta Micro
Nějak nechápu jestli jde o ten smazaný soubor,nebo o to zprovoznit kartu. Naformátuj ji v telefonu,…
mrzout 13.02.2012 01:07
mrzout
Jde mi o ten smazaný soubor, chci ho obnovit,aby se mi potom po poklepu (dvojkliku) rozběhl a začal… poslední
Paměťová karta Micro 14.02.2012 20:47
Paměťová karta Micro

Kartu Lexar MicroSDHC 16 GB High speed jsem chtěl použít ve smartphonu či jak se to jmenuje, dotykovém mobilu Samsung ACE 5830 pro zvýšení kapacity. Původně instalovaná karta 2 GB by mi nestačila pro zamýšlený SW (mapy). Teď nerozpozná kartu ani Průzkumník Windows ani Total Commander (diskový manažer). Nevím si s tím rady. Dík za starost. Slávek

Teď při posledním pokusu o otevření se karta tvářila jako čitelná, čtečka vložená do USB ji označila jako vyměnitelný disk f: a dokonce tu byl vidět i soubor mediamove (bez přípony). Po poklepání na soubor hláška "V aplikaci mediamove.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. omlouváme se za vzniklé potíže." Technická informace o chybách zobrazila označení chyby: EventType: InPageError P1: c0000098 P2: 00000000 a potom jsem ji zavřel. Díky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru