Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní ntb, dá se něco takového sehnat nebo je to jen obchodní trik?

Dlouhodobě namáhaná grafika buď zkolabuje náhlou smrtí, nebo začne dělat grafický artefakty, což bude mít za následek nepoužitelnost. Taktéž je vyšší riziko kolapsu harddisku, protože především harddiskům velký teplo nesvědčí.
Nebo chcípne cokoliv jinýho. Takže zkrácenou životností myslím zvýšení pravděpodobnosti zničení čehokoliv v notebooku, s postupujícím časem tato pravděpodobnost stoupá. Jako bys s obyčejným osobákem chtěl jet rallye Dakar. Kus cesty to ujede...

Doba životnosti se nedá určit, je tam mnoho ovlivňujících faktorů, od konstrukčního návrhu, přes vadné/nepovedené série součástek ve výrobě, vadný (horší) jeden kus z výroby, kvalitu materiálu a v neposlední řadě způsob použití, tedy jestli se k tomu chováš opatrně, čistíš od prachu, jak často a jak dlouho hraješ hry, či nějak jinak vytěžuješ (komprese videa tomu taky dá zabrat).
Pokud ti vydrží 2 roky, tak v té době tomu skončí záruka a bude to stejně morálně na hraně. Jen na školní záležitosti, filmy a internet to může vydržet mnohem dýl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny