Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno FireFox - par dotazů

Mozna si vymyslim, ale proste jsem si na neco z OPERY zvykl a rad bych, pokud by to slo i ve FF - aspon co nejvic podobne.

1) mam taky notebook. Pokud je nastaveno "Master heslo" ve FF, jsou data s hesly kodovana a bez znalosti toho hlavniho hesla se do nich nedostanes. Existuji programy, ktere dovedou hesla ze souboru OPERY nebo FF dostat (nedavno jsem k jednomu delal preklad), ale k dekodovani potrebuji Master password. A pamatovat si desitky ruznych hesel se mi moc nechce. A lovit to pokazde v utilitach typu KeePass trva dlouho.

2) nemam rad, kdyz na me stranka ze vsech stran blika. Pokud si to zkusis vypnout, zjistis, ze je to mnohem prijemnejsi. Obrazky tam mit budes, ale nebudou blikat.

3) treba k tomu, abych si mohl otevrit dalsi stranku. Je to jen sila zvyku - nesmim posledni zalozku zavrit, ale musim v adresovem radku prepsat adresu. V OPERE jsem bez problemu zavrel posledni zalozku a otevrel si novou.
Problem je, ze pokud to udelam krizkem na panelu ve FF, tak se FF neukonci, jen se otevre nova zalozka. To jen ten plugin pro gesta pri zavreni posledni zalozky ukonci i FF :-(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny