Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno FireFox - par dotazů

Hm, srovnáváš aktuální verze, ale IMHO (J.) záleží na tom, jak dlouhý má ten který produkt vývoj, nemyslíš? Jaká byla Opera ve verzi 1.5? Firefox byl donedávna stále beta... Je prostě mladší, ale i za tak krátkou dobu si vydobyl své místo na slunci.
Jasne, to je pravda. Ja nerikam, ze je to spravedlivy... proste kdyz si vybiram, co pouzivat, nebudu prece diskriminovat neco jenom proto, ze to ma za sebou delsi vyvoj, takze by to nebylo vuci jinymu produktu fer?

Vytýkáš Firefoxu, že se musí rozšiřovat, aby měl funkčnost jako Opera.
Ale to mu rozhodne nevytykam - precti si, co jsem napsal. Vytykam mu, ze jako "orezanej" browser urcenej k dalsimu rozsireni by mel mit mensi naroky. Jinak ta koncepce se mi naopak libi (jako jedna z variant).

Srovnávat FF s IE, to snad ne?! IE využívá komponenty systému, proto se může zdát menší a rychlejší. A o jeho bezpečnostních dírách (spíš kráterech) už toho bylo taky hodně napsáno
Zase si precti, co jsem napsal: "Pripada mi, ze puvodne mel byt FF neco jako 'odlehceny' browser bez zbytecnych serepeticek, aby mel na rozdil od IE male naroky na pocitac a uzivatel si ho rozsiril az podle sebe. A s tim mi nejde dohromady, ze ve skutecnosti ma ty naroky vlastne dost velke - o dost vetsi nez napr. 'full featured' Opera".
Ja prece vubec nesrovnavam FF s IE.
Btw ver mi, ze o bezpecnostnich dirach IE toho vim docela dost (z obou stran barikady) ;-)

Když byla Opera tak skvělá, proč musela být uvolněna zdarma, bez reklamy? Že by jinak o ni přestal být zájem, kromě pár skalních příznivců...?
Tak v tom ti neporadim, zatim jsem zadnej browser pro pc nekupoval...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny