Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o radu. (jednoduchý prográmek)

Najprv zodpoviem tvoje otázky:
1. Pomocou dávkového súboru (.bat) takéto niečo nie je možné spraviť.
2. Áno, je možné spraviť program, ktorý by automaticky zatváral také upozornenie.

No a teraz trochu svetla do problému: Vôbec nejde o "jednoduchý prográmek". Na to, aby si ho bol schopný napísať, musíš mať oveľa hlbšie znalosti nie len o programovaní, ale aj o tom, ako funguje operačný systém a ako s ním môžeš komunikovať - čiže by si mal poznať WinAPI. Ak by si sa do toho chcel naozaj pustiť, tak na takýto program by bol zrejme najvhodnejším jazykom C++.

Hneď prvým problémom v tvojom návrhu je to, že žiaden program sa nespúšťa sám - okrem tých, ktoré sú spustené pri štarte operačného systému. Ak teda chceš nejaký takýto program vytvoriť, tak by malo ísť o systémovú službu (windows service), ktoré sa spúšťajú automaticky. Ďalšia možnosť je taká, že by si namiesto TeamViewera spúšťal vlastný program, ktorý by naštartoval aj ten TeamViewer.

Ďalšia vec je, že programy sa píšu hlavne kvôli vytvoreniu pridanej hodnoty, ktorá by mala byť vyššia ako vynaložené úsilie, resp. zaplatená cena. Jednoducho povedané, vytvorenie takého programu vyžaduje oveľa viac kliknutí myšou, než koľko razy použiješ TeamViewer za celý svoj život.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny