Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hledám program na malování.

Podle těch požadavků bys měl však nejlepší PhotomontVoice. Potřebuješ k němu mikrofon. Programu zadáváš hlasové povely, co má s kterou oblastí fotky (ty oblasti je třeba nadefinovat) udělat např.: "Vyměnit hlavy Pepíka, Anduly, Franty, Punti a Micky o jeden krok vlevo." Nic dalšího už dělat nemusíš. Nebo když chceš něco z jednoho obrázku do druhého, tak si je nejdříve otevřeš, nadefinuješ oblasti...
Ve vývoji už i je prográmek PhotomontBrain. Do USB připojíš snímače, které si druhým koncem připevníš k hlavě a pak stačí pouze pomyslet, program bude číst myšlenky.
Akorát při tom nesmíš myslet na nic jiného, jinak se zavaří počítač. To je zatím dost nevýhoda, na jejímž odstranění pracuje tým vývojářů ve dne v noci. Chceš třeba vyměnit hlavy Punti a Micky. Program začne pracovat a když to skoro má, pomyslíš si, že s tou hlavou Punti bys vypadal také legračně a šup, program v tu chvíli přestane a změní se hlava tobě. Nebo máš třeba puštěné rádio a pomyslíš si: "hudba" a šup, už máš místo hlavy trubku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny