Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Joomla 2.5.1 - hledám minimalistický plugin pro jednoduché přehrávání mp3 na stránce

Hojte,

potřeboval bych naprosto jednoduchý plugin pro přehrávání songů na stránce. Nechci kanón na vrabce, jde mi o přidání pár mp3 k seznamu alb a možnost přehrát si ukázky koncertů.
Kdyby někdo věděl, budu rád.
Ideální by byl doplňek k Phoca Gallery, pokud existuje, ale nepovedlo se mi najít.
Dále jsem zkoušel JosDewPlayer, nicméně jsem naprosto nepochopil jak funguje, v menu se nevytvořily další položky, nic a neexistuje k tomu ČJ návod. Stejně mi to přijde zbytečně složité..
Případně díky moc

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Phoca download to umoznuje. Ja pouzivam jinej, malinke, ale za boha si nevzpomenu jmeno. Tusim JOsde… poslední
Radek 23.02.2012 22:25
Radek

Phoca download to umoznuje. Ja pouzivam jinej, malinke, ale za boha si nevzpomenu jmeno. Tusim JOsdew jsem zkousel a mozna ho i pouzivam na jednom webu, neni to nic slozity ani pro me, kterej neumim ani ň z programovani. Pokud ale jedes na Phoca, stahl bych si phoca. Hledej u neho v demu. Jinak u te spousty pluginu, co jsou na JED si dej bacha, nektery jsou sice malinky, ale delaji treba i 40 chyb na strance. Phoca ma taky par W3C chyb, ale ne tolik. Toto je mozna to, co hledas. http://extensions.joomla.org/extensions/extension- specific/phoca-download-extensions/7993

Phoca download celkem nepochopitelne obsahuje i prehravani videa z YT atd. Ja proto Phocu nepouzivam, je to naprosto neintuitivni. Ale jak se s tim naucis, tak je to ok. Pouzivam mnohem jednodussi veci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru