Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nakóduje mi někdo index.html prosím?

Sorry, ale debata s lidmi tvyho typu je zbytecna. Tvoje rozlisovaci schopnosti nejsou na prilis dobre urovni. Za prve, ja se nikde nechlubil, jen jsem konstatoval, ze doba uz pokrocila tak daleko, ze neni nutne umet ty "triviality", o kterych je tady zminka a presto si clovek muze udelat bez jakychkoli znalosti ze zde oblibeneho webu - www.jakpsatweb.cz - web.
O rodicich a o sizeni jsem nemluvil. Nic jsem neosidil, presto tyto triviality neumim a presto weby mam. Zahada hodna pro josefovy stranky, co? A jestli sis nekde vsiml, ze te zadam, abys veril vic mne nez tvym rodicum, tak opet doporucuji navstevu josefovych stranek, kde si muzes pokecat s tobe rovnymi.

Dal jsem si ostrou sekanou, takze pokracuju dal v rozboru tvych lzi a nesmyslu, cos tady nakydal.

Napsat do poradny, že triviality umět není třeba, je vskutku unikát.
Naprosty nesmysl a dokonce lez, jak jsem potvrdil, neumim triviality (specialne pro tebe to pouze konstatuji, nechlubim se a neosidil jsem web jak psatweb a jine znalosti PHP, Html, Mysql atd.) Takze unikat jsi napsal sam, kdyz ani v dnesni dobe nevis, respektive v teto odpovedi nechces priznat, ze existuji CMS, ktere stahnes, nainstalujes a pouzivas a presto nemusis umet ani zbla z programovani a z toho super mega webu jakpsatweb.

Dalsi perla

Jsi pomazaný a šablony pro ony Tvoje weby pro Tebe nakladli andělé nebeští.
Sablony neudelali andelel ani josef, ale ani ty. Sablony udelal nekdo jiny, prave ten, kdo umi ty triviality a umi asi i mnohem vic, ale ja to umet nemusim. Ja jen pouziju jeho vyrobky, za nektery platim, jiny mam zdarma.

Celkem pevne verim, ze neumis ani jednu z tech "trivialit", ze kterych se sklada napriklad vyroba auta, presto ho mozna pouzivas. Presto by me nenapadlo ti psat, ze verim vic mym rodicum nez tobe a ze karoserii auta s motorem udelali andelel nebesti. Pro priste si uvedom co vubec pises.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny