Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak odinstalovat preview verzi windowsu 8 a vratit se zpet na 7

Mám NTB Lenovo 10" s Win 8, který měl asi obdobné rozdělení jako v prvním příspěvku, ale bez posledních 2 partition

1.p. - WINRE_DRW (1000 MB) NTFS
2.p. - SYSTEM_DRW (260 MB) / EFI system partition
3.p. - LOKAL DISK (128 MB)
4.p. - WINDOWS8_OS (449 MB) NTFS

Protože tam nebyl recovery ani instalační disk, tak jsem ho rozdělil na C: a D: potom jsem pomocí aomei Backuperu udělal zálohu, kterou jsem uložil na déčko a která pomocí flešky fungovala.
Později jsem upgradoval na 8.1 a začal problém. Při instalaci si to ukrojilo kus céčka, nevím proč a nesouhlasila už záloha AOMEI pro obnovu. Tak jsem se pokusil ten ukrojený prostor znovu spojit a to asi byla chyba, protože od tý doby žádný medium nebotuje z flešky, ani USB Flash a ani USB externí CD-DVD rom, takže zálohy, které mám nelze použít a instalační soubory W8.1 které jsem vytvořil pomocí tohoto návodu také ne:

http://www.cnews.cz/clanky/instalace-windows-81-je -rychlejsi-pochodite-i-s-klicem-k-windows-8

Jinak v prostředí Windows se takto vytvořené instalační medium tváří, jako že by šlo instalovat (dokonce si to při instalaci samo ověřilo sn), protože se mi ale podařilo nějakým způsobem zrušit ten 1. oddíl - WINRE_DRW (1000 MB) NTFS, tak mám strach aby to vubec po instalaci naběhlo.

Jinak Win 8.1 běhají v pohodě, jen nefunguje žádná obnova (nemá odkud) a nebotuje z USB, Bios je nastaven UEFI. Dá se s tím něco dělat a nastavit bootování z USB či reinstal??

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny