Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Domácí PC síť

Dobrý den, partner přišel s nápadem, že si doma vytvoříme domácí počítačovou síť. S tím, že můj stolní PC by byl hlavní pC a notebook, který používá on, by byl jako vedlejší PC. Sdělil mi, že to bude mít výhodu v tom, že budem moci spolu sdílet data jako filmy apod...že získám větší množství paměti, protože můj starý stolní PC má jen asi 19 GB. To by bylo fajn. Jinak an notebooku je Windows 7 Starter a já mám Windows XP Home.

On je ale ajťák a rád se hrabe v soukromí... 8-):-)

No a tak mě hned napadlo, zda by vytvořením takovéto domácí sítě on viděl, co já dělám na PC, co vyhledávám, co kam píšu, zajímalo by mě, zda by se mohl tím pádem nabourat třeba do nějakých diskusních for, kam chodím a která mám zaheslovaná... hesla nemám uložená v PC, do emailu i na diskuse se vždy přihlašuji.

Zajímalo by mě ještě, zda by, když já budu přihlášená v majlu a budu něco psát, se mohl do toho majlu tím pádem dostat, protože bude otevřený...a on bude taky online..

Nejsem paranoik, ale mám ráda své soukromí, on mi samozřejmě řekl, že nic takového nehrozí, ale já tomu moc nevěřím.

Mohl by třeba sledovat historii prohlížení na mém počítači? jasně, vím, že ji mohu mazat, ale nejsem otrok ;-)No ale spíš mě fakt zajímají emaily a hlavně diskusní fora, kde je možnost zasílání soukromých zpráv, tak aby mi do nich nelezl.

Děkuji za odpověď

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny