Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Začátek prodeje nového iPadu 3.generace

kdyby nebylo EU tak jsou v Evropských pobočkách stejné ceny jako v Americe...
ale prd, tak to nikdy nefungovalo, to jsi spad z višně.
americký trh byl vždy vysoce konkurenční - na velkém trhu mělo velké množství zákazníků k dispozici vždy dost peněz ke koupi spotřebního zboží. cenové podmínky jejich odběratelů se ani náhodou nedají srovnávat s evropou, a už vůbec ne s naším trhem. výmluva na eu jsou naivní dětské kecy.
nemají tak rozdrobený trh, kde si každá malá prdel s miliónem obyvatel hraje na hlavní město s luxusními cenami za pronájem obchodů, za generální zastoupení, za novou síť servisů.
nemusí mít 26 státních zkušebních ústavů pro každý druhý výrobek.
firmy nemusely půlku své existence řešit, že co 30mega obyvatel je zas nějaká hranice s úchylným clem, úchylnou měnou, jinými úchylnými předpisy.
a drahou reklamu, co je donutí k nákupu zboží, nemusí dabovat 6x či 26x, stačí jim jedna verze. díky předchozím uspořeným nákladům protočí v reklamě větší prachy, které nesou ovoce v prodejních číslech; zákazníci jsou stádo všude.

no a když jsou zákazníci po 20 letech stále ještě troubové: někde je předraženým luxusem a trendovým statusovým zbožím coca cola, my už jsme o trochu bohatší tak u nás je to apple. pražák který nemá bílá sluchátka je prostě nemožný a nesmí na ulici, neb je socka.

a tak tu máme debaty ifone 2, 3, x - kolik který stojí a měl by v praze stát, a nadáváme konkurenci že taky žije a prodává své jiné coly.

shit sheep.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny