Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Samsung Apps Wave II

Dobrý den,

již tak cca před měsícem jsem si aktualizovala Samsung Apps. Po aktualizaci se mi ale napsala chyba, ke které jsem dala OK a následně se program Samsung Apps úplně smazal. Tak že ho již nikde v mobilu nemám, až na widget, kde mi to píše po načítání opět chybu : Ke spuštění aplikace je zapotřebí přinejmenším 10MB. Odstraňte některé položky a opakujte akci. Aplikace bude ukončena (0xff15). Tak jsem to vždycky pot potvrdila. Na paměťovce i na mobilu mám přinejmenším 1000MB volných mimochodem. Snažila jsem se to opět jakkoliv vecpat z5 do mobilu a prostě nevím jak. Když jsem byla na Samsung Kies, tak mi to píše ať si aktualizuji mód plug-in. Pod tím je napsané že se to dá aktualizovat opětovným spuštěním Samsungu Kies, tak jsem to tedy opět spustila a nic. Tak prosím vás co s tím mám dělat ? jak dát Samsung Apps z5 do mobilu ? A když jsme u něj, chtěla bych si stáhnout i přes samsung apps nějaký program, na posílání sms zdarma do všech sítí. (přes internet v mobilu vlastně) Mají to androidy a všechny OS, tak že pochybuji, že by to neměla bada (2.0 tuším).

Děkuji

Předmět Autor Datum
pricin moze byt vela, napada ma napr. ze mas malo miesta v internej pamati (kam sa instaluju program…
MM.. 09.03.2012 16:26
MM..
V internetové paměti ? To nevím ani že existuje :D Vím že mám limit internetu nějaký MB : 300MB. Jin…
Nettie 09.03.2012 19:48
Nettie
jasne ze nevies ked pises uplne blbosti. ziadna internetova pamat, ale interna pamat. okrem pamatove…
shiro 09.03.2012 20:29
shiro
No, to jsem psala. Na ní mám volné místo, psala jsem jak na paměťové kartě, tak v MOBILU, což si my… poslední
Nettie 09.03.2012 20:38
Nettie

pricin moze byt vela, napada ma napr. ze mas malo miesta v internej pamati (kam sa instaluju programy). Ak mas v telefone dodatocny mikroSD kartu tak do nej sa standardne programy neinstaluju t.j. miesto na nej je nepodstatne. Takze skus uvolnit miesto v internej pamati mobilu.

Ako najrychlejsie "riesenie" sa mi javi asi to, ze si odzalohujes niekde do PC vsetky svoje data z mobilu (kotakty, fotky, atd), a v menu mobilu si najdi polozku reset do tovarneho nastavenia. To prepise kompolet cely mobil (vsetky app) na stav pri kupe mobilu a vsetko ostatne zmaze, potom bude zas ten samsung app fungovat

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru