Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr tiskárny ke koupi

Zdravím všechny, chtěl bych Vás poprosit o radu a zkušenosti ohledně tiskáren. Plánuji koupit tiskárnu a rozhoduji se mezi barevným laserem a barevnou inkoustovou multifunkcí.
Která z tiskáren (laser, inkoust) je na poli úspornosti výhodnější? Vydrží déle toner nebo inkoust a následně výměna čeho (toner, cartridge) je výhodnější. Z pohledu spolehlivosti je která z těchto typů tiskáren výhodnější (mysleno případnými poruchami částí nebo celku tiskárny)? Na inkoustové multifunkci jsou lepší oddělené barevné náplně, nebo spíše jedna kazeta?
Jakou značku tiskárny by jste mi doporučily? Co jsem se tak díval na netu po barevném laseru tak sem našel tuhle http://www.czc.cz/canon-i-sensys-lbp-7018c-cerna-/ 96697/produkt a z těch multifunkcí spíše Cannon jelikož mají levnější náhradní náplně. Do té laserovky bych zainvestovat tak kolem těch 3000,- a tu multifunkci tak do 2500,- Tiskárna je určena do domácnosti takže tisk textových dokumentů (ČB) a příležitostně tisk nějakého obrázku či fotografie na fotopapír.
Děkuji mockrát za vaše rady.

loading...
Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...