Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poraďte prosím s kamerou...

Koupil jsem kamerku Logitech QuickCam Fusion. Zapojil,nainstaloval ovladače. Zkusil ve SKYPE..chodí.
Problémy: 1-otevřu quick capture a ukáže se mi okénko s náhledem videa.Dám-li rozměr 160x120 tak funguje,funguje rovněž na 320x240.Ale nastavím-li tam 640x480 naskočí mi prázdný obdélník a nic.....
2- poraďte mi někdo prosím jak dostanu webovou kameru na internetovou stránku.
dĚKUJI
MÁM XP HOME SP2

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
asi najjednoduchsie je spravit si html stranku ktora sa bude refreshovat (napr kazdych 10s) a bude z… nový
fleg 04.07.2006 15:45
fleg
Napriklad Active Webcam ( ActiveWebCamMainpage.htm ) nebo WebcamXP Pro ( index.html ) jsou dobre sof… poslední
Ynd0r 04.07.2006 16:13
Ynd0r

asi najjednoduchsie je spravit si html stranku ktora sa bude refreshovat (napr kazdych 10s) a bude zobrazovat nejaky jpeg do ktoreho bude kamera zapisovat svoje ulozene obrazky. je to sice taky primitivny sposob ale nic ine ma v rychlosti nenapadlo;o)

Napriklad Active Webcam ( ActiveWebCamMainpage.htm ) nebo WebcamXP Pro ( index.html ) jsou dobre softwary, ktere umoznuji jednoduse dat na stranku jak refreshujici se obrazky tak i live video stream (a navic spoustu jinych veci - detekuji pohyb, nahraji zlodeje a poslou vam video emailem)... Takovych programu je plno, pohledej.
Nebo se to da i rucne, ale je to pracnejsi: spustit streamovani pres VLC ( videolan.org ) a do stranky vlozit normalni mediaplayer activex control.
Na druhou stranu - ty programy nahore vygeneruji pro prohlizeni live videa krome activex i javovy aplet, takze je to multiplatformejsi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru