Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Tiskárna - jakou koupit?

Ani já nikomu laserovku nevnucuju. Je každého věc čemu dá přednost, jak si spočítá náklady na tisk, a jak mu která tiskárna bude vyhovovat. Jinak máš pravdu, že trysky u inkoustovky zaschnou při prázdných náplních, to je celkem logické. Ale při delším nepoužívání zasychají i s plnými náplněmi, což je všeobecně známá věc. To neokecáš... A že by se mi někdy tisk loupal z papíru....? No, to se mi vážně nikdy nestalo ;-)

Pokud s tou tiskarnou cokoliv bude a ty ji posles do servisu, tak ti ji supem vrati zpet s tim, ze jsi nepouzival originalni spotrebni material a ze si za zavadu muzes sam.
Tak to není tak docela pravda. Asi to tak u některých firem praktikují, ale z té nepřeberné nabídky si musíš vybírat. Kdybys četl předešlý odkaz, zjistil bys že:

toner Canon CRG713/black2000str.,pro Canon i-SENSYS LBP-3250

Pokud Vás trápí nadměrné provozní náklady na tisk, máme pro Vás jednoduché a maximálně účinné řešení. Vyberte si z naší nabídky neoriginálních cartridgí a tonerů ABCOM. Jejich používáním ušetříte Vaší firmě či domácnosti minimálně 30% - 50% (v některých případech dokonce až 70%) provozních nákladů na tisk. Kvalita tisku tonerů a cartridgí ABCOM je srovnatelná s originály, případné reklamace řešíme výměnou za nový kus, navíc poskytujeme na celý sortiment námi nabízeného spotřebního materiálu ABCOM tříletou záruční dobu. U nových tiskáren při používání neoriginálního spotřebního materiálu ABCOM nedochází v případě reklamace tiskárny ke ztrátě záruky na ni. Zrenovujeme i Vámi dodané tonery nebo cartridge, přičemž ani v takovém případě neztratíte záruku na novou tiskárnu a navíc tak prospějete životnímu prostředí.

2000 stran při 5 % pokrytí A4. Záruka: 3 roky! Reklamace řešíme výměnou za nový kus!
Jinak barevné tonery, to je fakt mazec. A to i ty neoriginální. Když všechny základní barvy sečtu, hravě převyšují cenu tiskárny. Už jsem psal, že tisknu většinou jen text, proto jsem šel do ČB.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny