Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak dát dva staré disky do nového PC?

Dobrý večer

starý PC mě odešel tj. AMD athlon 2200XP (jelikož kupa let jel nonstop v provozu,a posledný měsíce na plný výkon non-stop)začal posledný dobou jak ''vrtulník'' všechny ventilátory i zdroj zvuk že bedny z něho spadli jaké měl vibrace boční plechy se tak klepaly že byli vymláceny závity a vše,i při volání na skype to bylo hrozný,PC ''pochodoval po stole''.PC už nechtělo vůbec naskočit,ani rozjet,nakonec umřel,jelikož za těch 8let dostal pořádně zahulit divím se že vůbec tak dlouho jel odsloužil si dost (extrémě dost) -:) Ventilátory,atd.. už nemělo cenu kupovat,deska kondíky - vypáleny,ramka vypálena dokonce se vypálil jeden mosaz plýšek atd... oprava by stála víc jak 2-3x výkonější repas http://www.pocitacezababku.cz/PC-Computers-Chiliig reen-331565.phtml :-)
podobný problém jako kolega ve vedlejším vlákně Menfis_cz rada ser na to :-) To je jako trabant vs formule :-)

K dotazu na starém PC měl jsem 80GB disk a 500GB disk (500Gb byl dobý barracuda /kvalita)
http://www.pocitacezababku.cz/PC-Computers-Chiliig reen-331565.phtml na novém PC ''tento'' je 40GB disk vč. windowsu profesional,chci přidat staré disky do tohodhle nového,je tam mnoholetá práce a velmi důležité data,na starým disku 80GB byl windows XP home uživatel vč. hesla,na tomhle windows XP profesional,otázka zní jak připojím staré disky na tohle PC bez toho abych nemusel formátovat ?

P4 je velmi výkoná,dělal jsem i na dvoujádře,i na čtyřjádře ta P4 se k tomu velmi blíží,staré ramky nemají cenu jsou KO (256MB i 1GB) do toho dávat,máte nějaké doporučení,na mé požadavky těch 512MB je jen ''rozjezd'' PC má plný tach bohužel ramka ho brzdí velmi brzdí,máte doporučení jakou RAM do toho dát ? Na mé profesionální požadavky,kdy jsem tu 1,8Ghz utavil jako prd a nestačili ani na chlazení oddělané boční plechy ''mluvím o starém PC'' otázka zní má cenu investovat do 2GB DDR 333mhz/400mhz ? kvalitnější/nebo to nejlevnější ? tak aby PC jelo na plný výkon a nic ho nebrzdilo.PC za 1 000eur/25 000Kč nemělo cenu kupovat,když ''vodpeču tohle s prominutím časem koupím si nový opět'' za 25k. už by mě bylo velmi líto s tím že poběží téměř nonstop a budu ho sakra ''tejrat když to tak vezmu''.S výkonem jsem nadmíru spokojen,tichej,vevnit to je jako pohádka :-).
Změna předmětu, původně: JAK DÁT 2 STARÉ HARDISKY DO NOVÉHO PC ? Menfis_cz (karel)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny