Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem windows xp vlasnosti počet souborů je jiný než počet objektů v adresáři

Dobrý večer, může mě někdo vysvětlit proč když si srovnávám adresáře zda mám všechno překopírované mě jeden disk ukazuju, když kliknu na vlastnosti např. 1523 souborů, ale když ho rozkliknu vidím ve stanoveném řádku pouze 1520 objektů. Mám windows xp prof. Když pak označím x adresářů najednou mám pak úplně jiný počet souborů a nevím zda mám všechny soubory překopírované. Děkuji předem za všechny rady. Mám zaplé i skryté soubory a složky, ale žádné skryté soubory navíc nevidím.

Předmět Autor Datum
niektoré vidí len administrátor a k niektorým vedú ntfs stream/volume shadow odkazy,takže v Tvojej u…
audax 16.03.2012 22:34
audax
díky ale popravdě až na toho administrátora to moc nechápu nevim co znamena stream volume shadow? a…
Ipkis 16.03.2012 23:32
Ipkis
na toto se používají programy, které umí vytvořit image celého disku. (je ovšem nutné, abys neměl do… poslední
lední brtník 17.03.2012 08:38
lední brtník

niektoré vidí len administrátor a k niektorým vedú ntfs stream/volume shadow odkazy,takže v Tvojej užívatelskej zložke systém započítava aj súbory,ktorých skutočné umiestnenie je inde,ale Tvoj konkrétny užívatelský profil ich používa ako zdielané v určitých užívatelských zložkách..je to trošku zamotané,ale snáď to pochopíš

na toto se používají programy, které umí vytvořit image celého disku. (je ovšem nutné, abys neměl do systémového oddílu neměl nacpaný uživatelský odpad (dokumenty, fotky, mp3, filmy)
z těch free je to easeus todo backup.
win7 umí jakousi bitovou kopii, i to se dá použít k záloze systémového oddílu, ale ne k přenesení jinam, bude chybět sedmičkový boot oddíl.
čili musel bys upřesnit co s tím chceš dělat, co si představuješ pod "synchronizovat" - nějaké odklonění kopie systému?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru