Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastavení routeru Netgear

Tak jsem preci jen nakonec zakoupil Netgear WNDR3700. :-)
Mam tam ale problem s nastavenim, predpokladam, ze to budou mit vsechny Netgeary stejne, tak kdo by nejaky mel prosim o pomoc.

Na starem routeru byly polozky Inbound Connections a Outbound Connections, mohli se nastavit na Enable nebo Disable a pod to se mohli nahazet porty, kterym povoluju pruchod pres router.
Na Netgearu to tak neni, pisou v manualu, ze Inbound Connections (prichozi spojeni) jsou trvale zakazane a pokud clovek chce povolit nejake prichozi porty, tak musi udelat vyjimku, ale nepochopil jsem z manualu jak?

U Outbound Connections (odchozich spojeni) bych chtel taky nastavit jen nektere porty, ktere smerem ven povoluju jako jsem to mel u stareho routeru, ale k tomu jsem se v manualu vubec niceho nedocetl, tak nevim jak to udelat?

(kdyby nekdo vedel, tak predem dik)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
zkus to přes blokované služby (to je to, co chceš pro ty tvoje "outbound connections"). ale je otázk…
touchwood 18.03.2012 09:36
touchwood
no, uz sem se do toho trochu dostal, "odchozi" neumi pozitivnim vyctem, musi se nadefinovat, ktere c… poslední
RedMaX 18.03.2012 11:59
RedMaX

no, uz sem se do toho trochu dostal, "odchozi" neumi pozitivnim vyctem, musi se nadefinovat, ktere chci blokovat, ale to je OK, myslim, ze uz snad chapu i jak udelat diru pro prichozi port na IP telefon pres port forwarding, vecer to vyzkousim.

jinak 2.300,- a jsem spokojenej, router ma vsechny funkce, ktere jsem chtel a ktere ted ani nevyuziju, ale kupoval jsem ho s tim, ze bude tak na 10 let (doufam, ze vydrzi) a treba to potrebovat budu a zaroven jsem nechtel zadnou samoinstalaci open-wrt, protoze v tom nemam zkusenost, trvalo by mi to nastavit a nemam na to cas. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru