Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem mobilni internet v zahanici

dobrý den, chci se zeptat koupil jsem si předplacený mobilní internet od O2 na tri mesice. Vyuzil jsem jen tyden zdarma a zbyly mi tam tri mesice chci se zeptat jestli ten mobilni internet bude fungovat i v zahranici za predpokladu ze si tam koupim jejich sim kartu a vlozim ji do 02 modemu bude to fungvat ci ne ???

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud pojedeš do zahraničí volné minuty ti propadnou.Můžeš ale použít jejich modem v případě že jede…
Henessy 18.03.2012 20:03
Henessy
Nevim, jak je to u modemu, ale segra byla myslim u T-Mobile v Anglii a nasledne, kdyz se vratila, ta… poslední
RedMaX 18.03.2012 20:15
RedMaX

Pokud pojedeš do zahraničí volné minuty ti propadnou.Můžeš ale použít jejich modem v případě že jedeš do státu, kde má Telefonica svoji síť za předpokladu, že i v té zemi nabízejí předplacenou simku s daty. Rovněž bych se zeptal na místě i jiných operátorů, případně bych poprosil o vyzkoušení, zda je modem funkční, nebo je blokován pro Telefonicu.
Čili - z české karty se zdarma venku nepřipojíš, nebo nedoplatíš. Samotný modem může i nemusí fungovat, ale bude nutno koupit v zahraničí kartu s požadovaným tarifem.
Státy kde jsou najdeš zde :www.telefonica.com

Nevim, jak je to u modemu, ale segra byla myslim u T-Mobile v Anglii a nasledne, kdyz se vratila, tak chtela do telefonu strcit SIM ceskyho T-Mobilu a neslo to, musela telefon nechat odblokovat, takze ani v ramci jednoho operatora neni nic jisty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru