Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno UPC internet a kabelová TV - zdá se mi to, nebo oškubali nabídku a podražili?

taky myslím že spíše šulí daně, než že by jim to neneslo, když mají pokrytá pražská sídliště a na mnohem menším trhu s menšími budovami mi je lokální provaideřík schopen nabídnout násobně lepší nabídku za nižší cenu než předražené a arogantní UPC

vzhledem k množství spamu jejich obchůzkářů je však možné, že to topí jinde..

ale jelikož si jejich někteří zaměstnanci nosí obědy z domu, tak dost pochybuji, že by i při takto uměle zvýšené zaměstnanosti měli nějaké velké výdaje na perosnál, viz. jejich call centrum, kam se nedalo téměř dovolat (můj okresní provider na to lidí má a není problém se dovolat) a ještě je podezření, že dostávají provize za zkoušející volající (kterým to zvedne automat a platí, aniž by se mohl domluvit s operátorem).

Je přitom zřejmé, že se takové výdaje s rostoucím počtem zákazníků snižují..

takže buď někdo je tuneluje (u soukromých akciovek nic vyjimečného), jsou neschopní, mají větší investice než zisky vzhledem k rozšiřování se nebo optimalizují..

také je možné, že to topí ve výdajích na právníky - i mě honí po soudech na základě jejich chyb a bordelu který ve firmě mají a to jim samozřejmě vyúčtuji a takových je nás prý víc


máš-li možnost se UPC vyhnout, udělej to - už z principu

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny