Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno UPC internet a kabelová TV - zdá se mi to, nebo oškubali nabídku a podražili?

Zdarec všem,
vím, že existují jiná fóra, ale tady to mám rád, tak se ptám místního osazenstva.

Jelikož mi končí smlouva se stávajícím providrem netu, tak jsem chtěl vzít net a TV od UPC. Ještě nedávno jsem pokukoval po nabídce TV, konkrétně produkt Starter + Relax, což byly český a slovenský programy s několika filmovýma a dětskýma kanálama, za 150Kč měsíčně s platností ceny na pořád.
Dnes jsem se juknul na nabídku znova a co nevidím - základní nabídka programů zchudla, zůstaly jen CZ a SK programy (+ několik dalších bezvýznamných), filmový zmizely a dětský taky, navíc to podražilo na 250Kč (se slevou 50% na první půlrok). Což mě docela rozladilo a přemejšlím, že se na to celý vybodnu, jelikož jsem to chtěl hlavně kvůli synkovi, tedy dětský kanály. A dávat 250Kč měsíčně za pár SK kanálů navíc, se mi nechce, zbytek nabídky stejně chytám přes DVB-T.
Internet taky žádná hitparáda, jelikož těch 10Mb za 300Kč platí jen prvních 12 měsíců a pak to celý patřičně ohulí na ceně. Jo ještě pronájem modemu se taky počítá.

Takže asi s internetem zůstanu u stávajícího WiFi providera, kdy mi nabídnul 8Mbit za 425Kč při podpisu na dva roky. Nechcu se zase do UPC hrnout s příliš velkým rozběhem, protože jsem na ně četl dost negativ, naopak stávající provider má špičkovou komunikaci i technickou podporu.
Ještě uvidím, co mi nabídne lokální dealer UPC, třeba bude mít nějakou zajímavou neoficiální nabídku.

Tak jsem z toho všeho rozčarován. Co mi na to povíte vy? Děkuji všem za plodnou disuzi, za každej ohlas budu rád.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny