Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PayPal - platební informace k transakci - jak přijmout platbu? obchod na Ebay

Zdravím,

prosím Vás o radu jak přijmout platbu (okolo 10k CZK) přes PayPal. Hodlám něco prodat na ebay (na aukru to nemá význam - velmi specifické zboží), a nemám absolutně tucha, jak to udělat.

Do aukce uvedu i běžný převod vč. ibanu a bic, ale rád bych umožnil platbu i pomocí paypal, kterej mám založenej a zatím jsem ho jen použil jen pro platbu. dočetl jsem se něco o limitech na transakce. Mě to na ukazuje roční limit k přijmutí platby kolem 60k CZK, tudíž stím by neměl být problém - platby kartou jsem zatím nikde nerozchodil tudíž předpokladám, že by to nešlo spárovat ani zde. Mám informaci, že přijímat platby lze na jakýkoliv druh účtu, tak stím by snad taky neml být problém.

Otázky zní:

Jak předat platební údaje pro platbu Paypal na ebay v aukci? (něco jako, když na aukru švihnu číslo účtu).
Mám to na ebay zadat přímo do popisu produktu nebo se to zadává někde jinde? (zadám tam platební info k běžnému převodu peněz v mezinárodním formátu samozřejmě).

Nějaké další rady k obchodu na ebay?

Na anglinu jsem debil, takže jakákoliv nestandardní situace bude pro mě obtížně řešitelná, takže moje představa je, že - vystvávím, někdo koupí, zaplatí, já pošlu, poděkujem si a bye.

Díky za info.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny