Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Počítač při hraní "hučí"

1. Umím, akorát mě to pochopitelně nenapadlo
Proč? Jeden soubor se stahuje poněkud lépe než osm!
kancelářská sestava to není - pseudoBTX bohužel nevím co "to" je.
Ano?! HP vyrábí i herní sestavy, ale pod jinou značkou. Server to nebude, pracovní stanice též ne, tak co to asi bude?! ATX je obvykle koncipována takto: https://8s.czc.cz/27k5ol7i3eeck85rp1np5c1vv9/obraz ek?size=7 - zde je sice zdroj dole, ale pro montáž základní desky se otvírá levá bočnice. Vy tam lezete z pravé strany, viz P1030869.JPG. Myšleno z pohledu přední masky skříně a předpokládám, že ta vaše skříň "stojí" a má optickou mechaniku v horní části.
Jak jsou odlomené ?! A já jsem nic nenahrazoval, vše zůstalo tak jak to bylo.
To mi nevykládejte! Podle P1030861.JPG je naprosto jasné, že to není původní ventilátor ani "nehodou"! Navíc k ventilátoru připáskuje svazek vodičů jen zoufalec, nebo nemyslící člověk, a zvláště v případě CPU.
80x80 ? To chceš změřit tu "skřínku" toho zdroje ? velikost pravděpodobně čeho ?
Viz: https://www.czc.cz/ventilatory-chladice/produkty - "Velikost ventilátoru". Pokud nechápete, že jedním z parametrů jsou i rozměry, pak jakákoliv další diskuze je marná! Změřit chci skříň, včetně vzdálenosti od nepájivé masky PCB po bočnici - pochopitelně nedestruktivní metodou.

Jaký je problém u fotek ?!
Že jsou nic moc...
1/5s rychlost závěrky je co ?
To ukazuje EXIF. Co je EXIF, závěrka, clona, citlivost (obvykle jako ISO + číslo, ale klidně GOST, DIN), atd., tak to strejda Google...
Jak zjistim zda deska je "normální" a jak téže zjistím jestli by tam šlo namontovat XXXXX...
Nejlépe sehnat normální ATX skříň, vymontovat inkriminovanou desku (tu vaši) a vyzkoušet, zda "pasuje" do běžné skříně. Rozměry lze pochopitelně dohledat na síti Internet.
"ještě více náročné na montáž! Je nutno jej šroubovat křížem a rovnoměrně! Někdy méně je více!" - To mi tu vysvětluješ jak mám vyndat ten chladič s ventilátorem ? To už jsem dělal.. rovnoměrně ? To teda mám ten ventilátor nějak vermocí dát "rovně" ?....
Slovo "montáž" znamená "dát celek dohromady"! To, co píšete, se zove "demontáž! Nepsal jsem v této souvislosti nic o ventilátoru, ale chladiči - kus kovu! Pokud jste to našrouboval nakřivo, tak to moc chladit nebude!

Nebylo by lépe sehnat někoho v okolí, kdo má větší znalosti nejen ve "světlokresbě", ale i v oblasti hardware, aby se na to podíval?!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny