Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem První zkušenosti s tenkým klientem nComputing nStation L110

Tak tyhle nStation neznám a popravdě i ten jejich "proprietární protokol" jsou mi záhadou (to jako že se nepřiživují na RDP?)
Jestli to skutečně není RDP a běží to rychle, tak je to celkem úspěch, zkoušel jsem třeba Tarantellu a to byl skutečně porod, bylo to snad horší než VNC.

Dalším omezením je grafika, kdy si terminál zřejmě nějak emuluje virtuální grafickou kartu, takže nejde nastavit jiný počet barev či vyhlazení písma.

to je práce toho terminálového serveru, ne terminálu. I když problém může být i s terminálem a jeho výchozím nastavením klienta, občas se člověk diví co za F1RMW4R3 jsou schopni s tím dodat, ano mluvím o těch upravených tučňácích kteří vlastně ani tak moc upravení nejsou (pamatuji že jsem viděl ICA terminál, který při bootování toho svého u*x systému vypisoval i věci jako "loading Opera-arch-ver ;-) "

Co mne dost rmoutí, že nejsem schopen toho klienta připojit na další terminálový program WinConnect, pod kterým provozuji další počítače sloužící jako terminály a přes který se připojuji na PC z Internetu.

Tohle bývá většinou otázka toho, co ten terminál po startu defaultně spouští, ať je to RDP klient, ICA klient, nebo v tomhle případě asi ten jejich nStation cosi. Výrobce bude samozřejmě všechno zatloukat :-)

Můžeš popsat něco více o tom jejich terminálovém serveru? Celkem by mne to zajímalo. Z toho popisu prodejní položky autokontu nejsem chytrý...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny