Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s počítačem po spuštění...

Nazdar,
mám s počítačem velice nezvyklí problém, který bych rád odstranil. Projevy jsou následující a projevují se přibližně při každém 2-3 spuštění. Ne pravidelně. Mám Acer Aspire One D255E.
Tedy:
počítač se zapíná neúměrně dlouho, internet (wifi ani kabel se načítají přes 3min), Explorer je celý zadrhlý a téměř nic včetně složek nemá ikony. Tyto problémy přetrvávají okolo 2-3min.
Dříve mi navíc vyskočil můj Internet Download Manager a chtěl potvrzení o svém spuštění. K tomu, pokud se tohle všechno stane, tak pak padne brána firewall a nejde ji zprovoznit. Pomůže až restart.
Po 2-3 minutách vše odezní a žádné změny v PC jsem neobjevil.

První jsem svoji pozornost upřel na jmenovaný IDM a reinstaloval. Problém jsem tím neodstranil, tak jsem dal pryč IDM natrvalo a pro jistotu i TuneUp Utilities, protože jsem měl podezření na nějaké jeho zásahy bezprostředně po spuštění. Ale nic. Samozřejmě už nevyskakuje "Řízení uživatelských účtů" na potvrzení IDM, ale vše ostatní se děje stále.

Takže jsem udělal reinstal Windows a programů (krom IDM a TuU). Z jedné vody na čisto. No, dva dny se nestalo nic, až dnes opět dvakrát. Projel jsem programy Po spuštění, ale nevím, co by tomu mohlo vadit.

Nějaké nápady?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny